Wednesday 11 February 2015

Chicken kabab

Chicken kabab

Ingredients

  1. Chicken mince : ½ Kg : مرغی کا قیمہ
  2. Potato : 1 : آلو
  3. Ginger garlic paste : 1 tbsp : ادرک لہسن پسا ہوا
  4. Onion : 1 chopped : ایک پیاز باریک کٹا ہوا
  5. Coriander leaves : ½ cup : دھنیا
  6. Egg : 1 : انڈا
  7. Hot spices powder : 1 tbsp : گرم مصالحہ پاؤڈر
  8. Salt : as required
  9. White pepper powder : 1 tsp : سفید مرچ پسی ہوئی
  10. Oil : for frying

Steps

  1. Mix all ingredients well in chicken mince but leave egg.                                                         چکن کے قیمہ میں انڈے کے علاوہ تمام اجزاء مکس کر دیں۔ 
  2. Heat some oil in a pan beat egg, make patties of the chicken mixture coat them with egg and fry in oil.                                                                                                                چکن کے مکسچر کے کباب بنا لیں، انڈا پھینٹ کر کباب انڈے میں ڈبو کر اچھی طرح کوٹ کر لیں اور فرائی کر لیں۔
  3. Serve the yummy kababs with ketchup in brunch or tea time.                                               گرم گرم سرو کریں۔

No comments:

Post a Comment

Must share the results of dishes that you have tried from here..

Content key

Table Spoon: Tbsp: کھانے کاچمچ
Teaspoon: Tsp: چائے کا چمچ
As required: حسب ذائقہ

Follow on facebook