ؐMust try this amazing Pakistani brunch today!
Ingredients
- Cornstarch : 125 gram : میدہ
- Salt : ½ tsp : نمک
- Butter :1 tbsp : مکھن
- water : as required : پانی
- Oil : for frying : تلنے کے لیئے تیل
Steps
- Add salt, clarified butter and water in all purpose flour and make dough.Then make balls and roll on by rolling pin.
- Now take a sharp knife and cut into namak para shape.
- Fry on low heat in oil.
اردو ترکیب
- ایک برتن میں آٹا، نمک،اور تیل ڈال کر اچھی طرح گوندھ لیں اور ایک گھنٹے کے لیئے رکھ دیں۔
- اب ڈو کو بیل کر لمبی روٹی بنالیں اور چھری کی مدد سےنمک پارے کی شکل میں کاٹ لیں۔
- آخر میں پین میں تیل گرم کرکے گولڈن ہونے تک فرائی کریں۔
No comments:
Post a Comment
Must share the results of dishes that you have tried from here..