Namkeen gosht
|
chef : Munawar Latif |
Ingredients
- Beef : 1 kg : بڑا گوشت
- Salt : as required
- Ginger and garlic (chopped) : 1 tbsp : باریک کٹا ہوا ادرک لہسن
- Turmeric powder : 1tsp : ہلدی
- Cumin powder : 1 tsp : زیرہ پسا ہوا
- Coriander powder : 1 tsp : خشک دھنیا پسا ہوا
- Black pepper (whole) : 1 tsp : ثابت کالی مرچ
- Oil : 2 tbsp
- Water : 2 cups
Steps
- Heat oil in a pan add onion, ginger and garlic and fry for 2 minutes. ایک پین میں تیل گرم کر کے اس میں پیاز اور ادرک لہسن ڈال کر فرائی کر لیں۔
- Now add meat and all dry spices including salt and fry for 2 3 minutes. اب اس میں گوشت اور خشک مصالحے ڈال کر فرائی کر لیں۔
- Add water, cover and cook on low flame till meat is tender and water is completely dried. پانی ڈال کر ہلکی آنچ پر گوشت گل جانے تک پکائی۔
- Cook on high flame for 2 minutes than garnish and serve. اب تیز آنچ پر بھنائی کر لیں اور گارنش کر کے سرو کریں۔
No comments:
Post a Comment
Must share the results of dishes that you have tried from here..